כמה חמור

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

04/04/2014 | 02:33 | מאת: יהודה

שלום רב דר האם בעיית מסתם ..(מסתם מטרלי שדולף) מבחינת בעיה זה כול כך חמור?? ואם הניתוח לתיקון המסתם זה ניתוח שאפשר לעבור אותו בשלום ?? אני בחור צעיר ללא מחלות רקע משמעותיות

09/04/2014 | 10:58 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, כמובן שחומרת הדליפה (שניתנת למדידה בבדיקת אקו על ידי מספר מדדים) היא שקובעת את חומרת הבעיה. אם מדובר בדליפה קשה של המסתם הרי שזו אכן בעיה חמורה. בנוגע לניתוח - בוודאי שניתוח לתיקון המסתם הוא ניתוח ש"ניתן לעבור בשלום". הוכח במחקרים רבים שניתוח זה הוא בטוח ומעניק איכות חיים טובה למנותחים. בוודאי למטופל צעיר יחסית וללא מחלות רקע כמובן שיש לבחון כל מקרה לגופו עם מלוא הנתונים הנך מוזמן לפגישת ייעוץ במחלקתנו ללא עלות וללא התחייבות. אנא צור קשר בנושא עם מזכירת המחלקה בטלפון 039376701 בברכה, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה