בירור המשך מצב בריאות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

04/02/2014 | 10:43 | מאת: סוזאן

שלום לכם ,אבא בן 65 (שנת 2006 עבר אירוע מוחי),(הערה קטנה אבא מאוד מפחד ויש לו חרדות מבתי חולים) ניסו בבי"ח העמק לעשות צינתור ללא הצלחה ,הועבר לניתוח מעקפים(3 עורקים) בבי"ח כרמל חיפה היום התעדכנו כי הניתוח עבר ו48 שעות עברו ללא חריגים חוץ מאשר לבצע דיאליזה בגלל שהוא סובל מאי ספיקת כליות והיום גם רוצים לעשות דיאליזה , ומנהל המחלקה אמר שיצטרך כל הזמן לעשות דיאליזה , מה הדברים שאנחנו צריכים לשים לב אליהם במיוחד מה ניתן עוד לעשות למענו מבחינה רפואית ? מה דעתכם על ההמשך ? מה צפוי עוד ?

04/02/2014 | 22:34 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, מהתאור הכללי נשמע כי אביך מטופל בצורה טובה. ניתן לסמוך על הצוות בכרמל כי ימשיכו את הטיפול בצורה מקצועית ככל שיידרש בתאום עם הרופאים מומחים מתחומים שונים (כמו נפרולוגים) לפי הצורך. בברכת החלמה מהירה, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה