טיסה לחו"ל לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

24/07/2004 | 18:22 | מאת: רחל

שלום רב בעלי (בן 59) עבר לפני שנה התקף לב ובעקבותיו , ניתוח מעקפים(4) מטופל כיום בקארטיה, לוסק, סימבסטטין, נורמיטן, טריטאק. עושה פעילות יום יום, הליכה של שעה, הפחית ממשקלו 30 ק"ג במשך תקופה זו, מרגיש מצויין ובכל אופן קצת מדאיג לטוס.ברצוני להתייעץ איתכם לגבי טיסה לחו"ל (לאירופה). נשמח לשמוע עצה מכם. (אם כי לפני כחודשיים בבקורת שוטפת , שאלנו את הקרדיולוג המטפל והוא אמר שאין מניעה לאחר תקופה של שנה) הנושא תמיד נמצא שם מרחוק ומטריד. תודה על העזרה רחל.

25/07/2004 | 16:45 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

שנה לאחר הניתוח אין כל מניעה לטיסה או לכל פעילות אחרת מבחינת הניתוח. חשוב בהחלט לוודא שאין סיבה אחרת המונעת טיסה כולל ממקור לבבי והכתובת לכך היא הקרדיולוג. במידה ואין מניעה מבחינת הקרדיולוג הרי אין שום בעייה לטוס מבחינת הניתוח.

25/07/2004 | 21:04 | מאת: רחל

תודה

25/07/2004 | 16:49 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

שנה לאחר הניתוח אין כל מניעה לטיסה או לכל פעילות אחרת מבחינת הניתוח. חשוב בהחלט לוודא שאין סיבה אחרת המונעת טיסה כולל ממקור לבבי והכתובת לכך היא הקרדיולוג. במידה ואין מניעה מבחינת הקרדיולוג הרי אין שום בעייה לטוס מבחינת הניתוח.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה