התייעצות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

05/12/2013 | 12:33 | מאת: nicola

בעל רקע של pvd עם סתימה עורקית ברגל שמאל מ-2001 ו- 3cabg משנת 2006 ,סובל מטרשת עורקים, סכרת, כולסטרול .מאוזן ,במצב כללי טוב . אני אמור לבצע בדיקת גסטרוסקופיה+ קולונוסקופיה באסותא-רמת החייל באותו היום ביחד. שאלתי היא: עקב מחלות הרקע , לא עדיף לעשות את הבדיקות האלו בבית חולים למשל איכילוב ? האם אני זקוק לרופא מיוחד שיעשה בדיקה זו ?

08/12/2013 | 11:05 | מאת: ד"ר ארז שרוני

שאלה שצריכה להיות מפניית לרופא המבצע. (של הגסטרו והקולונוסקופיה) בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה