צריכה תשובה קוצב לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

19/11/2013 | 17:44 | מאת: מלכה

אני בת 63 עברתי ניתוח לב פתוח בה בהצלחה יש לי כבר קוצב לב 13 שנים עכשיו לפני כחודש עברתי ניתוח שני להחלפת הקוצב(כל 6 שנים) בניתוח הריאשון של הקוצב היה קצת סיבוך המנתחת האירה לי את הקוצב בצד שמאל של הלב שהוא לא עובד והרכיבה קוצב חד בצד ימין שהוא עובד היום אחרי 6 שנים עשיתי שוב ניתוח להחלפת סוללה והמנתח אומר שכדאי להוציא את הקוצב שלא עובד בצד שמאול השאלה שלי אם באמת כדאי? ומה ההשלכות של זה במידה ואחליט לא לעבור את הניתוח?. מאוד חשובה לי תשובה תודה.!

24/11/2013 | 12:07 | מאת: ד"ר ארז שרוני

אנא פני לפורום הפרעות קצב/אלקטרופיזיולוגיה. בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה