חור לא סגור שנשאר בחזה אחרי ניתוח לב-חזה מעקפים.

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

20/07/2013 | 17:27 | מאת: גרא שכטר

שבת שלום,לפני שנה לערך השתחררתי מבית חולים אחרי נתוח לב חזה-מעקפים.מבית החולים שוחררתי כשבחזי חור פעו.במשך תקופה התחברתי לואק ששאב את ההפרשות.עקב שביתת האחיות האחרונה,הוק הוסר.ומאז אני חי תוך טיפול של חבישה בפד של החור.גם הזרקת מקרופגים פעמיים,לא סייעה לסגור את החור ובינתיים יוצאת ממנו הפרשה,בורח אוויר,ויש לי כאבים מתמידים בחזה.פלסטיקאים טוענים שניתוח כיסוי החור מסוכן לחיי.מה אפשר לעשות,אם בכלל?

21/07/2013 | 12:04 | מאת: ד"ר ארז שרוני

הצעתי: פנה לרופא/המחלקה המנתחת - הם אלו האמורים להיות אמונים על תשובה במקרה כזה כמו שלך. בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה