המלצות על החלפת מסתם בצינטור TAVI

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

13/06/2013 | 16:12 | מאת: איציק

אימי צרכה לעבור החלפת מסתם בצינטור TAVI. ברצוני לדעת איזה בית חולים בארץ צבר מכסימום ניסיון בתחום זה. בנוסף אשמח לקבל המלצה גם על רופא מסוים שמבצע זאת. (המלצות יתקבלו בברכה גם על ידי מטופלים שאינם בהכרח רופאים...) בנוסף אימי מבקשת לדבר בטלפון עם מטופל\מטופלת שעבר פרוצדורה כזו (כדי לשאוב עידוד כמובן). אם יש מתנדב אשמח לשמוע ממנו בטלפון 0523010298, או בEMAIL [email protected] בתודה מראש איציק

15/06/2013 | 13:14 | מאת: ד"ר ארז שרוני

לאיציק וכל הקוראים המעונינים. פורום זה אינו פורום פרסומי ו/או כזה הממליץ או נותן במה להמלצות על רופאים או פרוצדורות. ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה