תוצאות בדיקת אקו לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

26/07/2012 | 09:13 | מאת: שירלי

שלום, קיבלתי תוצאות של בדיקת אקו לב, והייתי שמחה לדעת האם נחשב תקין או שמא עלי לפנות לקרדיולוג להמשך בירור קצת רקע, בת 39 בקירוב ללא מחלות רקע למעט טבעת בקיבה (הקרות מרובות במשך היום, יום יום ), חשד לתסמונת LONG QT , מופיע רק בא.ק.ג, ללא תופעות נוספות. תוצאות הבדיקה : " חדר שמאלי בגודל והתכווצות גלובלית ואזורית תקינה, חדר ימין תקין. מבנה ותפקוד המסתמים תקין, דליפה מינימלית של מסתם מיטרלי וטריקספידלי, אין עדות ליתר לחץ דם ריאתי, ללא הגדלה של העליה השמאלית. מה אומרת הדליפה המינימלית ? האם מסוכן ? תודה שירלי

26/07/2012 | 09:15 | מאת: שירלי

שכחתי להוסיף, כי הסיבה שנשלחתי לבדיקת האקו לב היא כי אני סובלת מכאבים בחזה מצד שמאל, ורצו לשלול כי מדובר בלב. יש לי בלט דיסק בחוליות C5 ו C6 ואיזופיגיטיס בשל ההקאות ואולי זה מקור הכאב

01/08/2012 | 19:00 | מאת: שירלי

13/08/2012 | 14:28 | מאת: ד"ר איתן שניר

אקו תקין לחלוטין ,שום קשר עם long QT

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה