טבעת וסקולרית -

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

02/07/2012 | 21:24 | מאת: הדר

שלום, היום היינו עם הבת שלי בת 9 חודשים בשניידר באישפוז יום...בעקבות חירחורים בלתי פוסקים ושיעול למעלה מחודש...לאחר בדיקות כל היום...הזמינו אותנו לברונוכוסקופיה בכדי לראות בוודאות האם יש טבעת וסקולרית...האם האבחנה מדוייקת..שאלתי ההיא כיצד מתבצע הניתוח?איך בדיוק עושים את זה? אנחנו ממש חוששים..לא חשבונו על הכיוון הזה...אני מתה מפחד מעצם המחשבה שזה ניתתוח..אשמח להסבר לגבי הניתוח,והאם יש לי סיבה לדאגה?.?

03/07/2012 | 19:34 | מאת: ד"ר ארז שרוני

במידה וזו אכן האבחנה, ניתוחי לב ילדים שניידר: ד"ר גבי אמיר או ד"ר ג'ורג פרנקל. בברכה ובהצלחה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה