לאחר כאב ולחץ בצד שמאל הגענו להלל יפה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

22/04/2012 | 02:39 | מאת: דובי

במיון ערכו בדיקות דם ,צילוםחזה וא ק ג הכל יצא תקין חוץ מהא ק ג ל לאחר בירור עם קרדיאולוג הוחלט לעשות לו צינתור מאחר שיש לו רקע של קולסטרול ועישון בעבר ובנוסף אחיו נפטר צעיר מדום לב הם לא רוצים לקחת סיכונים.הוחלט לעשות לו כבר מחר בבקר אני במתח האם זה לא פזיז מידיי ?ומה בנוגע לוירטואלי בבקשה תמהרו לתת לי תשובה הכל בלחץ זמן ואני לא רוצה להיצתער על אחכ

22/04/2012 | 09:37 | מאת: ד"ר ארז שרוני

אומנם הגעת לפורום ניתוחי לב אולם ע"פ המתואר נראה לי כהשלשלות ארועים+ קבלת החלטות נכונה. בהצלחה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה