Lung Carcinoma שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

09/03/2012 | 19:05 | מאת: ZGA

שלום דוקטור גלילי, אם מישהו במשפחה שלי חלילה נמצא חולה בסרטן הקרצינומה. מהם הדרכים להיפתר מהמצב הזה גם אם הוא כבר 'הגיע לעצמות'? תודה. בבקשה תגיד שיש תקווה

10/03/2012 | 02:30 | מאת: ד"ר רונן גלילי

שלום, המידע שנמסר בשאלה מאוד מצומצם, אך באופן כללי סרטן ריאות בשלב בו יש גרורות ניתן לטיפול תרופתי או במשלב עם טיפול בהקרנות. בדרך כלל לא מקובל טיפול ניתוחי בשלב זה אך לפעמים ישנן התערבויות ניתוחיות מסוימות לטיפול בחלק מהסימפטומים. ממליץ להתייעץ עם רופא אונקולוג בתחום סרטן ריאה. דר גלילי

10/03/2012 | 04:14 | מאת: ZGA

שלום דוקטור תוכל לשלוח אליי אימייל שלך כדי שאתן לך את תוצאת בדיקת הסיטי? זה חשוב הוא מתלונן הרבה על שקר לו בלילה הוא לא נושם כמעט וכל לילה עם כאבי תופת

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה