חולשה ובחילות לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

21/02/2012 | 05:50 | מאת: כרמית

שלום אבי עבר לפני 3 שבועות ניתוח מעקפים.הוא היה שבוע בשיקום ונמצא כבר שבועיים בבית. בזמן הזה יש עליה וירידה בתחושתו הכללית ובימים האחרונים ירידה כללית.כלומר:הוא סובל מבחילות קשות ומליחה מרובה.כתוצאה מכך הוא מקיא.אוכל מעט ומאוד חלש.איבד הרבה ממשקלו. מה לעשות?

23/02/2012 | 00:41 | מאת: ד"ר ארז שרוני

תחושה כללית רעה לאחר ניתוח, לצערי, תופעה ידועה אם כי לא שכיחה. הסיבות רבות ומגוונות אולם אם תהליך ההחלמה בסימן ירידה - נדרשת לכך תשומת לב.ניתן לפנות לקרדיולוג מטפל במידת הצורך וע?פ הדחיפות למיון. בכל מקרה יש לדעתי מקום לעדכן גם את המנתח. בברכה, ד?ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה