החלמה אחרי ניתוח מסתם מיטראלי.

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

30/11/2011 | 18:58 | מאת: אורנה

שלום ! אני בת 54 עברתי ניתוח להחלפת המסתם המיטראלי לפני כחודש ( מסתם מכני ).הגעתי לביתי אחרי 4 ימי אישפוז ההחלמה השתפרה מיום ליום , הסתובבתי בבית וגם בחוץ . לפני כיומיים הרגשתי חולשה , בחילות והקאות בעיקר בערב ,לא מצליחה להירדם בלילות , מרגישה קשיי נשימה. בתודה מראש.

01/12/2011 | 00:44 | מאת: ד"ר ארז שרוני

אורנה שלום, הסיבות מרובות וקשה לעשות אבחנה או להשיא עצה טובה ברשת. אין ספק שמצבך מחייב התייחסות: קרדיולוג מטפל או מיון. בברכה ד?ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה