בעיה ברגל עקב מכונת לב ריאה.

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

06/03/2011 | 09:58 | מאת: שיר

שלום. עברתי ניתוח מסתמים מורכב לפני כארבעה חודשים בו החלימו לי 2 מסתמים אחד ביולוגי ואחד מכני. הכל עבר בשלום ברוך השם אך יש לי בעיה ברגל שמאל מהברך ומעלה. סיפרו לי שהמכונת לב ריאה הייתה מחוברת לרגל הזו. מאותו היום כל כמה דקות יש לי זרמים ברגל ואפילו אני יכולה לפעמים לא לדרוך עליה,המקום רדום לפעמים ואני מאבדת תחושה ברגל בכלל. עשיתי כל מיני בדיקות בביה"ח כולל בדיקת כלי דם ועורקים ולא מצאו כלום אבל אני יודעת שיש בעיה זה כואב ומציק. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח ואודה מראש לתגובה.

08/03/2011 | 21:37 | מאת: ד"ר ארז שרוני

שיר שלום, ניתוח שבו נעשה שימוש במכונת לב ריאה דרך חיבורים מפשעתיים משמעו שהניתוח קרוב לודאי חוזר ומורכב - ברכותיי למבצעים. זרמים קרוב לודאי נובעים ממקור עצבי ולכיוון זה הייתי מכוון את הברור. בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה