כאבים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

01/01/2004 | 21:06 | מאת: רינה !

לפרופסור וינדה שלום אני מבקשת את עזרתך בעניין כאבים בלתי נסבלים שיש לי אחרי ניתוח מעקפים שעברתי לפני כ.5שנים . הכאבים מקורן מהצלקת בבית החזה . אבקשך להמליץ לי על תרופה מרגיעה. בתודה מראש רינה

04/01/2004 | 20:25 | מאת: מרים אשר

שאלה אם את לוקחת תרופות נגד כאבים באופן קבוע. יש אפשרות לקבל הפניה למרפאת כאב ולקבל המלצה למשכחי כאב דרכם (טלפון לזימון טורים 03-9376666 ) לפעמים הכאב מחוטי הנירוסטה שמקבעים את עצפ החזה וניתן להוציא אותם וכך אולי להפחית בעוצמת הכאב. לשם כך יש לפנות לרופא המטפל לקבל הפניה לצילום חזה קידמי וצדדי ולהגיע למחלקה עם צילומי הרנטגן בקומה 4 לקבלת תור לניתוח להוצאת הנירוסטה (אישפוז של יום אחד)

06/01/2004 | 12:13 | מאת: יקי

שלום רינה . אף אני סבלתי מהתןפעה של " חוט נירוסטה " 10 שנים לאחר ניתוח מעקפים . לפני כחצי שנה ערכתי נתוח בבילינסון להוצאת החוט , ומאז פסקו הכאבים לחלוטין . בהצלחה ! בברכה יקי

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה