ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

22/12/2003 | 16:54 | מאת: מדלן

שלום רב! אני בת 72 עברתי ניתוח מעקפים לפני כ - 4.5 שנים ומאז ועד היום יש לי כאבים באיזור הצלקת. לאחר התיעצות עם קרדיאולוג הומלץ על ניתוח חוזר להוצאת הסיכות שבאיזור הצלקת עלי לציין כי הרופא אמר כי סיכויי הפחתת הכאבים הינו רק 50%. ברצוני לדעת איך אוכל למנוע את הכאבים מלבד ניתוח זה וכדורי הרגעה. תודה רבה מדלן

22/12/2003 | 16:55 | מאת: מדלן

והאם כדאי בכלל לעשות ניתוח זה...

24/12/2003 | 16:37 | מאת: מרים אשר

כדאי לבוא עם הפניה מהרופא המטפל יחד עם צילום חזה קדמי וצדדי ולהגיע למחלקה שרופא יראה את הצילום ויבדוק אותך ואז יחליט אם עדיף ניתוח או להפנות אותך למרפאת כאבים לשם הקלה על הכאבים. במקרה של ניתוח, תקבלי הודעה טלפונית "מהיום למחר", ואישפוז של יום אחד. ונכון, ניתוח יכול להקל ב-50% מהמקרים. לשיקולך לאחר שיחה ובדיקה ע"י רופא המחלקה

19/01/2004 | 15:16 | מאת: דר' סהר גדעון

19/01/2004 | 15:17 | מאת: דר' סהר גדעון

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה