היפרפלזיה בתימוס מודאגת

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

04/04/2019 | 23:29 | מאת: שני

שלום רב בת 30 בריאה בדכ בצילום סיטי התגלה במקרה תימוס מוגדל. עברתי אמ אר אח שממצאיו זה היפרפלזיה שפירה הומוגנית. נאמר לי מהרופא בית חזה כי יש לבצע סי טי מעקב עוד שנתיים. האם זה לא משך זמן ארוך מדי.? האם הממצא נחשב כמסוכן? האם בהכרח בעתיד יהיה צורך בניתוח או שייתכן ואוכל כל השנים לחיות ככה? האם ביצוע מעקבי סי טי מסוכנים לאור הקרינה? האם הממצא מעלה את הסיכון שלי לחלות במיאסטניה גראביס? תודה רבה

07/04/2019 | 13:25 | מאת: eitan snir

מסכים למעקב כמומלץ לך קודם

03/11/2020 | 07:15 | מאת: מיקה

שני היי גם לבתי מצאו ממצא כזה בMRI אשמח ליצור איתך קשר להתייעץ? מייל/ טלפון?

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה