קושי לנשום לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

23/09/2017 | 10:10 | מאת: אג אורי

לאחר ניתוח המעקפים ושסתום מרגיש קשיים בנשימה האם זו תופעה רגילה? אודה לתשובתכם ושנה טובה

17/10/2017 | 15:17 | מאת: דר איתן שניר

קושי מסויים בנשימה לאחר ניתוח מעקפים שכיח , לקוצר הנשימה, או קשיים בנשימה,סיבות רבות שלא ניתן לפרט כאן בפורום, כעיקרון קשיי הנשימה עלולים להיות בשל בעיות ראות או לב, יש לעשות צילום חזה קודם, ואחכ לשלול בעייה לבבית (אקו לב) שיכולה להסביר קוצר נשימה. בעיקרון יש תחושה של קושי מסויים בנשימה לאחר פתיחת בית החזה, דבר שחולף לאט תוך מספר שבועות.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה