במידה והכאב יחזור

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

15/03/2017 | 19:00 | מאת: אליה

בשבוע האחרון המשיכו דקירות ומועקה בחזה אך קלות לאורך כמה שעות. במקרה ויהיה התקף כאב פתאומי שוב (ונראה לי שיהיה) כדאי ללכת למיון שיבדקו טרופונין? כי אין הבדיקה הזו במרפאה והבנתי שCPK לבד לא עוזר ממש. תודה

16/03/2017 | 07:28 | מאת: איתן שניר

כל כאב שמחשיד להיות מרקע לבבי, כמובן דורש בדיקות בהתאם, מדובר ב-אקג. בדיקות אנזימים של הלב וכן אקו לב.

18/03/2017 | 04:06 | מאת: אליה

ספציפית בשביל טרופונין. אקו לא עושים במיון

19/03/2017 | 10:12 | מאת: איתן שניר

תפנה לבדיקת אקג במרפאתך.

19/03/2017 | 10:18 | מאת: eitan snir

מקרה של כאבים בחזה , הגורמים לך לחשוש מהתקף לב. עלייך לפנות לחדר מיון ,לבצע מספר בדיקות,כדי לוודא את מקור הכאבים, ואם מדובר בהתקף לב כלל.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה