תרופת לוסרדקס לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

08/03/2017 | 09:59 | מאת: שמעון

אני בן 65 אני 3חודשים לאחר ניתוח תיקון מסתם מיטרלי השתלת מיתרים בשיטה המסורתית כל התרופות שניתנים לאחר הניתוח היפסקתי בהוראת המנתח פרט ללוסרדקס שאני עדיין לוקח במינון 2×12.5 שאלתי מתי להפסיק לציין שהלחץ דם עכשו ממוצע 120 ואני עושה פעילות גופנית הולך הרבה בדיקות דם תקינות כןלל כליות

08/03/2017 | 11:35 | מאת: דר איתן שניר

החלטה לגביי סוג הטיפול תרופתי, איננה שאלה בפורום זה, וכן לא מינון טפול תרופתי, אלו שאלות שעדיף שייענו עי רופא המשפחה של השואל,ולא בפורום מנתחיי לב. תודה

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה