חולשה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/12/2016 | 12:12 | מאת: אלי

שלום דוקטור. בן 56 בריא בדרך כלל לא נוטל תורופות אחרי סקס והוצאת זרע סובל מחולשה וכאבים במפרקים חוסר אנרגיה ושחור מתחת לעיניים.לפעמים חוסר מצב רוח ורק לאחר יומיים מתחיל לחזור לעצמי.הסיפור הזה כבר נמשך במשך כעשרים שנה. אשמח לדעת מה הסיבה לדעתך. ואיזה רופא על לפנות בכדי לטפל בבעיה. ברצוני לציין שהבעיה לא קושרה להתעייפות מהסקס אלה קשורה רק לזרע הככונה שאחרי שאני שופך את הזרע. תודה אליהו

תיאור המצב יכול להוביל להרבה תחומים בתחום הרפואה ובעיות שונות. הייתי מציעה להתחיל עם רופאת המשפחה בלתאר לה את הסימפטומים . יתכן ובדיקות דם רגילות יעלו על משהו ויכול להיות , בדיקות דם יותר ממוקדות הורמונים. במידה ולא ימצא כלום אולי שווה להתייעץ עם אורולוג.

מנהל פורום סקסולוגיה