בעיה של חדירה וזיקפה ...

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

18/04/2020 | 23:23 | מאת: ש.ר

שלום דר . אני ואישתי מנסים להביא ילד אנחנו נשואים 5 שנים ואישתי רוצה להכנס להירון, יש לי איזה שהוא בעיה שאישתי טוענת שתמיד היה לי אותה שיש לי זקפה והכל תקין אבל איך שאני בא להכניס אותי לצורך קיום יחסי מין אני מרגיש סוג של לחץ וחרדה ופחד ופעימות לב מהירות שבמהרה תוך שניה הוא מתקווץ ואז הוא לא מתעורר יותר בנוסף יש לי בזמן אחרון בעיה שהוא בקושי עומד לי חשוב לציין שיש משחקים לפני הוא עומד ואז באיזה שהוא שלב לא עומד בזמן החדירה מה עושים זה נמשך די הרבה זמן וניהיה לנו ריבים וזה מגיע לשלבים קיצונים יש טיפול תרופה פשוט ניגשתי לאיזה רופא שחיפשתי באינטרנט ורק בשביל לדבר איתי רוצה 1200 שח לפני מעמ אין לי אץ הכסף הזה

חרדת ביצוע כשמה כן היא. זוהי חרדה שבאה מעולם הפסיכולוגי ולא הרפואי. אי לכך אף תרופה לא תעזור ממש לבעיה . כול תרופה שתינתן תיתן מענה חלקי בלבד ולא תפתור את הבעיה לטווח הארוך. על מנת לפתור את הבעיה לטווח הארוך יש צורך בטיפול מיני-פסיכולוגי .

מנהל פורום סקסולוגיה