אני נמצאת בזוגיות עם אישה, נטולת סקס.

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

01/08/2019 | 14:41 | מאת: הילה

היי, מזה 7 חודשים שאני בזוגיות עם בת זוגתי בת ה-26. אציין שאני בת 33, שתינו מחוץ לארון. אנו בקשר רציני, ואף עברנו לגור יחד לאחר חודש יחד. מתחילת הקשר היא לא היתה היוזמת, ובעקבות זאת היתה קוראת לי ״חתולת מין״. נפגעתי מהמילים, וחשתי לא נחשקת. היא בנאדם מאוד אוהב, אך מסתפקת בחיבוק חם ונשיקה. במשך כל התקופה הזו, הסתגרתי עם עצמי וחיכיתי שתיזום היות והעלתי את הנושא מולה כמה וכמה פעמים, תוך כדי שאמרה שתעשה שינוי. לא נעים לי בכלל להעלות את הנושא הזה כל פעם בפניה, זה מתסכל לבקש מהבת זוג שלי שתראה לי אהבה. זה מבייש. וזה מוריד לי את הבטחון העצמי. אני אוהבת אותה, אך אני לא יכולה להמשיך במצב הזה, ולהמתין לתירוץ חדש. או לקבוע איתה סקס יזום מראש. לא ככה נראית ומרגישה אהבה. אהבה וסקס בזוגיות או מחוץ לה פשוט קורה. היא לא מתוכננת. וגם אז - היא נרדמת בסלון. באמת שעייפתי, והיא הצעירה מבינינו. אני מרגישה שזה לא משהו שישתנה עם הזמן, ואם זה המצב כרגע, אז מה ייקרה בשנים הבאות? אשמח לעזרה.

הימנעות החברה שלך מסקס מעידה אולי על דברים אחרים בקשר. לעיתים אי קיום יחסי מין הוא סימפטום לדברים אחרים שלא מדוברים בקשר. אם הקשר חשוב לך אולי כדאי ללכת להתייעץ אם מטפל זוגי -מיני. אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה