איבוד תחושה אצל הפרטנרית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/07/2019 | 01:18 | מאת: ליאור

שלום חמדה! אני ובת הזוג שלי יוצאים כבר שנה ביחד. שנינו בריאים , עם חשק מיני גבוה בני 23. בשמונה חודשים הראשונים, יחסי המין היו תדירים ומאוד טובים אך לפתע, בת הזוג מדווחת שהיא כמעט ולא מרגישה את החדירה יותר, למרות שהיא הייתה מרגישה עד אותו הזמן. ניסינו כמובן לשנות תנוחות או לתת לזמן לעשות את שלו, אך חלפו כבר חמישה חודשים אך היא עדיין מדווחת שהיא לא כל כך מרגישה את החדירה עצמה. אציין שגודל האיבר הוא תקין לחלוטין ובהתחלה הייתה מרגישה את החדירה מאוד. אשמח לשמוע סיבות שאולי יכולות לגרום לכך ואיך אפשר לשפר את המצב. אשמח גם להוסיף פרטים כמובן במידה והחסרתי משהו חשוב.. תודה רבה רבה!

הבעיה שהצגת מאוד לא מצויה, לרוב בנות מאוד מרגישות את החדירה. לעיתים נשים אחרי לידה וגינלית יכולות לדווח על מצב כזה. יתכן אולי שהתחלה הרגישה אולי עד כאב וחשבה שככה זה צריך להיות? יתכן והיא מאוד רטובה ואז החדירה מתבצעת בקלות, יתכן וחותה באיזור איזה טראומה פיזית שגרמה להתרחבות האיזור.... כול אלה השערות אולי אף אחת מהם לא נכונה. אם המצב מאוד מפריע כדי להתייעץ עם רופא נשים שיעשה בדיקה וגנלית ויראה מה קורה שם.

מנהל פורום סקסולוגיה