הפרעות פיזיולוגיות באיברי המין כתוצאה מהטרדה או טראומה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/11/2018 | 20:04 | מאת: בן

ני בחור בן 28 סובל מגיל מאוד צעיר מתסמינים של OCD ואני נאבק שנים כדי לייצב את המצב שלי. נפגשתי עם 2 מטפלים בעבר שהצליחו במידה מסוימת לעזור לי לשפר את התפקוד שלי. לאחר מכן כשהגיעו מים עד נפש פניתי גם לפסיכיאטר וקיבלתי תרופה רסיטל במינון 40 גרם אבל התרופה לא כל כך עזרה בעיקר גרמה לי לעייפות כרונית ואולי לעוד כמה דברים. כרגע חזרתי לליווי של פסיכולוגית בעלת עבר עשיר יותר . ' וכו'. במשך הזמן הבנתי גם שאני מכור לתוכן פורנוגרפי באינטרנט ואיכשהו בקושי גדול הצלחתי באופן מסוים להשתלט על המצב. . באחד הימים נצמד אליי בחור אחד מספר פעמים בצורה מוזרה ולא הבנתי מדוע. לאחר מכן הבנתי שהוא היה כנראה הומו וזה הכניס אותי לסוג של טראומה אני מפחד שזה יקרה שוב שמישהו יגע בי ואולי בצורה יותר קשה והמחשבות חוזרות ומפחידות אותי. אחר כך קרה דבר דומה בתוך המשפחה כשמישהי מבנות המשפחה התקרבה אליי בצורה מינית אסורה וחשפה בפניי את רגליה וזה הכניס אותי שוב לטראומה קשה. כיום אני חי בבית עם ההורים ופוגש את אותה אישה לעיתים קרובות זה מייסר מאוד ומכניס אותי שוב לאותה חרדה לאותו מקום שוב ושוב ושוב ואני לא יודע כיצד לנהל את חיי האם לברוח למשך כל חיי ממקום למקום??? קושי גדול שאני רוצה לשים עליו דגש ומצפה לקבל עליו תשובה במיוחד הוא שאחרי שחוויתי את ההטרדה המינית מאותה קרובת משפחה שאני מדגיש שהיא מדרגה א' כלומר יש בדבר גדר של 'גילוי עריות' שכללה מההתחלה חיוכים מבטים התקרבויות קול גניחות בסביבתי הרמת רגליה אליי כדי שאביט בהרבה פעמים שאני בסביבה שלה היא מביטה שוב ושוב על רגליה מצד לצד או כי היא חושבת שאני מסתכל וזה גורם לאיזה הנאה מינית זה שהיא מסתכלת עליהם או שזה כדי למשוך את תשומת לבי מאחרי זמן מסוים ש'אכלתי' את עצמי עם כל המחשבות האלה ו'התפרקתי' לגמרי בגלל שזו מישהי שהיתה קרובה אליי כל חייה והייתה אחראית על הרבה דברים שהייתי זקוק להם והייתי צריך לחשוב איך מעכשיו הכל הולך להישתנות וכו' ומה לעשות ומאז אני חווה יציאה של נוזל מהפין לפני תקופה קצרה זה היה בתדירות די גבוה ותנועה של נוזל גם בתוך הפין הרבה פעמים ביום שיש יציאה ללא שליטה זה קורה כשיש פתאום סוג של הבזקים או משהו דומה במחשבה או מחשבות יותר עקביות. אני שייכתי את זה לתופעה שקורת בעקבות טראומה בנוסף התפתח סוג של לחץ באזור הביצים קרוב יותר לפי הטבעת אולי סוג של לחץ או מתח משהו כזה פעם קראתי שיש איזה קשר מיני בין הפין לבין פי הטבעת האם זה נכון האם יכול להיות שחוויתי טראומה מסוימת וכתוצאה מכך התחושות הפיזיולוגיות??? בכל אופן החלטתי להישאר במקום ה'סכנה' ולבנות את עצמי מחדש ללמוד דרכי התמודדות ככל שאוכל ולפתח מחדש את הנפש החצי הרוסה הזאת שלי. לכאורה ד"ר תוכל לחשוד בי שזה דמיון ושהכל נובע מאיזו הפרעה שקשורה למשהו מיני בגלל ההתמכרות לפורנוגרפיה כמו שחשדו בי בעבר אבל בוא נניח לצורך העניין שאיני מדמיין ועברתי את כל הדברים האלו ויותר מכך ויש לי נפש חלשה שמקשה עליי להתגבר מה תוכל להציע לי לעשות כדי להתקדם??? תוכל להכווין אותי לטיפול היפנוטי אצל אדם מוכר לך שיוכל לעזור לדעתך? כל דבר שתוכל לתת לי אשמח לאמץ ולקחת אני זקוק לכל עזרה אני מאמין שיש לי כוחות ויכולות להתגבר אני מאוד רוצה משפחה ואורח חיים שגרתי שכרגע אני לא מנהל. אשמח לשמוע ממך ותודה בכל אופן, אשר.

מהתיאור שלך ניתן להבין שאתה גם מכור לפורנו וגם חווה הטרדה מינית ממשהי מהמשפחה. אם אתה בטיפול פסיכולוגי אולי כדאי לשתף את המטפל על מנת שיעזור לך לעשות סדר בדברים ולקבל טיפול מתאים לכול אחת מהבעיות שהצגת.

מנהל פורום סקסולוגיה