התאוששות מהרדמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

24/05/2004 | 06:43 | מאת: דינה

ילד בן 16 שעבר ניתוח קל ( הטרייה של פצע ניתוחי קודם) לקח המון זמן להתעוררות מוחלטת - מעל שעתיים... בזמן ההתעורות הייתה תנועתיות חזקה ומוגברת של הראש מצד לצד בחוזקה.... האם זה נורמלי ומה פשר התופעה ?

24/05/2004 | 12:51 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, מצב של בלבול וחוסר התמצאות לפעמים נמשך עד מספר שעות לאחר הרדמה. לא ניתן לקבוע אבחנה מדוייקת , בדיעבד, על-פי התאור הנ"ל. ברוב המקרים אין לכך השלכות ארוכות טווח. ב ב ר כ ה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

25/05/2004 | 21:22 | מאת: גלית

שלום לפני שבועיים עברתי ניתוח לקיצור קיבה , (טבעת שוודית) , מאז הניתוח אינני יכולה לישון באופן רציף , אני מתעוררת לאחר שעת שינה -יותר או פחות עם צמרמורות , סחרחורות , זרמם לא נעימים באזור העורף והראש ויובש בפה, בלבול ופחד , - האם יכול להיות שזה קשור עדיין להרדמה ? הרופאים שלי לא יודעים לשייך את זה למשהוא אחר , אני לרוב בריאה והנני בת 32 בלבד ללא רקע רפואי בעייתי מלבדד אורטיקריה כרונית אני מפוחדת ..וחסרת אונים אינני מעיזה להירדם בשעות היום אחרת התחושה מלווה אותי למשך שעות רבות אודה תגובתך

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב