כאב במותן ימין עם הקרנה לרגל

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

15/11/2020 | 10:20 | מאת: טובה

שלום, אני שנה ו8 אחרי לידה כשנה אחרי לידה התחיל לי כאבים במותן ימין פנימי שמקרינים לרגל כאבים חדים ועמומים שבאים והולכים, שמופיעים כמה פעמים בודדות בחודש במשך כמה שעות ביום . עשיתי בדיקות של שתן ואצל רופא נשים ואין ממצא. הכאב פתאום מגיע בלי שום הודעה מוקדמת, ישלי תור לסיטי אבל רק בינואר.. מה זה יכול להיות והאם יש קשר שהרגל ימין טיפה יותר שמנה מרגל שמאל(מדדתי היקף), אשמח לקבלת עזרה. תודה

16/11/2020 | 09:26 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, סבירות נמוכה שכאבים שהתחילו שנה אחרי לידה הם כתוצאה ישירה מהלידה. יש צורך בבדיקה רפואית וכאמור, כפי שציינת, בדיקת דימות. לגבי הרגל הנפוחה, רופא צריך לבדוק אותה ולהחליט האם אין צורך בבדיקת דופלקס לרגל (זרימת דם ורידית). בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב