התעוררות לאחר הרדמה ממושכת

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

19/09/2020 | 20:16 | מאת: מורן

אבא שלי היקר היה מורדם ומונשם מעל 14 יום כיום הוא יומיים לאחר שהתחילו להוריד לו את ההרדמה מדי פעם פותח עיניים לא ממוקד באישונים מביט למעלה האם זה תוצאה של חומרי הרדמה ? מה הצפי להתעוררות מלאה לאחר שמפסיקים את ההרדמה?והאם זה תקין שקוראים לו והוא לא מגיב

23/09/2020 | 14:20 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, קצב התעוררות לאחר הרדמה ממושכת תלוי במשך מתן התרופות, סוג התרופות, תפקוד הכליות והכבד. אם חולה לא מתעורר תקופה ארוכה, יש לשקול בדיקה נוירולוגית, לרבות, CT מוח וכדומה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב