פגישת מרדים בטרום ניתוח

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

23/08/2020 | 09:44 | מאת: שושי

שלום, היה לי היום טרום ניתוח לניתוח PNS והמרדים אמר שהוא יעשה לי סדציה במקום הרדמה כללית. ואז הוא אמר שאחרי הניתוח יכאב לי קצת הגרון, אולי צרידות. גם בסדציה שמים טובוס? אם לא, ממה הצרידות? ושאלה נוספת- אם לבסדציה ארגיש כאב יהיה אפשר לעבור להרדמה יותר עמוקה תוך כדי? לפני שנה וחצי עשיתי את אותו הניתוח והרגשתי הכל... רק אחרי כ 20 זריקות לאזור הניתוח הפסקתי להרגיש כאב ונרדמתי... אני ממש חוששת

02/09/2020 | 12:20 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לצערי לא הספקתי להשיב לשאלתך ולפי השאלה הנוספת ששלחת, הבינותי שכבר עברת את הניתוח. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב