נוירופתיה נגרם על ידי נזק בעצבים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

16/08/2020 | 17:46 | מאת: Tal

אני סובל ממנה אופטיה קשה בשני הרגליים לוקח תרופות קשות יום יום בלי התרופות הייתי מת מכאבים זה מקל עליי קצת אבל זהו ניסיתי הכל וזה לא הולך אלקטרודה בגב זה בלוף אחד גדול גראס רפואי זה ז** דופק לך את המוח אני לא יכול לישון אני לא יכול לשבת אני לא יכול לשכב אני על הפנים דרך אגב אני נכה צהל נדפק לי עצב בחוליה שלוש בצוואר

02/09/2020 | 12:48 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מצטער שהטיפול שקיבלת עד עכשיו לא הועיל. ממליץ לפנות למרפאת כאב אחרת לקבלת חוות דעת שנייה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב