הרדמה ממושכת והנשמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

30/07/2020 | 19:37 | מאת: מירי

שלום לפני כחודש להורי נשרף הבית. אמא שלי הגיע לבית חולים עם שאיפת עשן ומיד עשו לה הנשמה בגלל בצקת וחסימת נתיב האוויר. ניסו לאחר שבוע להוריד את ההנשמה אך לא הצליחה לנשום כראוי. בוצע ניתוח פיום קנה. בגלל סיבוכי חיידקים היא מקבלת אנטיביוטיקה. לפני יומיים פתחה עיניים אך היא לא מגיבה לסביבה. על מה זה מעיד. האם יכול להיות שיש נזק מוחי? אודה לתשובה בהקדם

03/08/2020 | 16:20 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אני מניח שיגמלו אותה מתרופות ההרדמה שקיבלה ואז יהיה יותר ברור האם ישנו נזק מוחי. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב