מה ההבדל ? תודה מראש וכל טוב

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

09/06/2020 | 15:11 | מאת: מירב

היי מה ההבדל בין שינה מאוד מאוד עמוקה לבין הרדמה של איבוד הכרה?

09/06/2020 | 15:20 | מאת: מירב

ראיתי שנשאלה שאלה דומה. ויש לי תשובה. תודה רבה. שאלה נוספת, הבת שלי שוטרת. המון אנשים מדווחים על פריצות וחומר הרדמה /טשטוש שהשתמשו בו נגדם. וקראתי על זה פה בפורום. חידוד שאלה- האם החומר הזה רק עושה שינה עמוקה מאוד או גם יכול לגרום לאיבוד הכרה? ואם אכן נגרם מצב של אובדן הכרה אפשר למות מזה. אז ניתן להסיק שאותו חומר במידה וקיים גורם רק לשינה מאוד חזקה ואם יגעו בבן אדם הוא ירגיש. האם זה נכון לדעתך?

09/06/2020 | 15:43 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לי לא ידוע על אף מקרה בו הוכח שבמהך פריצה לבית השתמשו בחומרים שגרמו לאיבוד הכרה באמצעות שאיפתם. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב