ניתוח בהרדמה כללית ואישור אנדוקריני

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

05/06/2020 | 13:31 | מאת: שושי

שלום, אני עתידה לעבור ניתוח בהרדמה כללית של סינוס פילונידלי והמנתח אתמול ביקש אישור מאנדוקרינולוג לביצוע הניתוח כי יש לי מיקרואדנומה בהיפופיזה... אשמח לדעת את הקשר בין השניים..

09/06/2020 | 01:33 | מאת: שושי

ביצעתי בדיקת דם והקורטיזול יצאה מעל הנורמה. הניתוח שאני עושה זה בגלל פצע שלא נסגר שנה וחצי. קראתי שיש קשר בין קורטיזול גבוה לקושי בריפוי פצע. האם תוצאת הקורטיזול יכולה למנוע (כלומר שהאנדוקרינולוג לא יאשר) את הניתוח?

09/06/2020 | 15:34 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, איני חושב שאנדוקרינולוג לא יאשר את הניתוח אבל יתכן שיעזור להכין אותך יותר טוב לניתוח. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב