כאבי גב מטיפולי פיזיטרופיה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

14/02/2020 | 05:44 | מאת: קרוליין

אני כבר 5 שבועות אחרי התקף מהגב לרגל אני עושה טיפולי פיזיותרפיה לא קל לי בכלל אתמול עשיתי טיפול כאבים שלא קל להתמודד איתם אני לוקחת וטמינים לוקחת דקסמול לפי הצורך לא קל לי לא נפשית ולא גופנית אני בקושי מזיזה את עצמי מהמיטה אני עוברת גהנום מתי יגמר כול הסבל למה צריך לסבול ככה למה מה עשיתי כמה זמן ימשך המצב הזה

18/02/2020 | 13:39 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, רוב כאבי הגב חולפים במהלך 3 חודשים. במידה שהכאב לא חולף יש להיבדק על ידי רופא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב