כאבי גב פתאומייים תחתון

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

09/01/2020 | 23:02 | מאת: קרוליין

לפני כמה ימים הלכתי לקניון ולבשתי שמלה יום אחרי ביום בבוקר קמתי עם כאבים בגב התחתון ואתמול בערב הם החמירו אני לא יכולה לזוז רק שירותים וחזרה למיטה אמא שלי קנתה לי מדבקת דארגון אני בקושי הולכת ממש סיוט כמה זמן נמשכים כאבי גב כאלה ממש סיוט ממה ה יכול לקרות לנבוע ?

12/01/2020 | 08:12 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כאבי גב כפי שאת מתארת, ברוב המקרים נובעים משרירי הגב וחולפים תוך שלושה חודשים. אני ממילץ לפנות לרופא משפחה לצורך בדיקה וקבלת טיפול. בברכה, ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב