אני לפני ניתוח- שלוש שאלות

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

25/09/2019 | 22:01 | מאת: ל

שלום, אני צריכה לעבור ניתוח של השתלת עור.. יש לי פצע פתוח 9 חודשים בגלל ניתוח פילונידלי ורוצים לקחת מהירך ולהשתיל.. רציתי לשאול כמה זמן אשפוז זה? כמה זמן החלמה זה? ואם אפשר לבקש שלא לשים קטטר שתן בניתוח ובאשפוז? אם ישימו קטטר אני לא הולכת לעשות את הניתוח הזה.. אני מתביישת ממש תודה

26/09/2019 | 13:35 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כל מה ששאלת הוא על פי החלטה של המנתח שיבצע את הניתוח ובהתאם לגודל הפצע ומיקומו. לכן, יש להפנות את השאלות למנתח שאמור לטפל בך. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב