הרדמה ע י צנרור בניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

20/08/2019 | 22:44 | מאת: א.א.א

אני מחר אמורה לעבור ניתוח קיצור קיבה ולפני 6 ימים עברתי ניתוח בפה של שני שתלים עם תפרים הרופא שיניים אמר שאסור להפעיל לחץ על השתלים וךשמור עליהם עד להסרת התפרים שזה בעוד שבוע האם אני צריכה לדחות את הניתוח הכררוגי ובמידה ואי אפשר מה הסיכוי שהשתלים ינזקו

21/08/2019 | 09:03 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, חשוב להודיע לרופא המרדים ולשקול אתו האם אין מקום לדחיית הניתוח עד תקופה בטוחה יותר מבחינת השתלים. תלוי גם במיקום השתלים (מקדימה או בצדדים). בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב