כאבי כפות רגליים כל הזמן

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

10/06/2019 | 21:08 | מאת: אייל

שלום לרופאים !! חייב עזרה דחוף .. סובל פלטפוס בשני רגליים .. עם קריסה פנימית . זה גרם לי לכאבי גב וברכיים אני בן 42 ורק בגיל 18 התחלתי לחוש כאב ומאז לא עזרו לי מדרסים ולא כלום . כיום לפני שנה דיברתי על ניתוח . נפגשתי עם מומחים בכף רגל בארץ שהומלץ על ניתוח . אני נורא פוחד ומאידך אני מאוד סובל כפות רגליי כואבות לי כל הזמן ואני מרגיש מוגבל מאוד . במרפאת כאב שלחו אותי למיפוי עצמות אשמח לדעת מה זה אומר ומה עושים לאחר מכן . ומשחה למרוח פעמיים ביום . גם על מדבקות הומלץ אך ללא רוח הרופא המשפחה שלי שלא מרשה לי כי זה ממכר וכU השאלה היא אני מאוד לעזרה והמלצה מה לעשות וכיצד להמשיך הלאה . תודה רבה ולילה טוב

11/06/2019 | 07:56 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מיפוי עצמות אמור להראות האם אין מקור כאבים בעצמות. אני ממליץ להמשיך טיפול במרפאת כאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב