פיזיטרופיה וכאבים להחלמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

30/04/2019 | 11:40 | מאת: קרן

רציתי לשאול אני כבר חודשיים עם בעיה שהוביל בגב ומקרענה לרגל אני עושה טיפולי פיזיותרפיה המטפל שלי אמר שיש 80 אחוז שיפור מתי הכאב דועך נעלם לגמרי עשיתי עד עכשיו 9 טיפולים ואני לוקחת ארטופן 400 שנתנה לי הרופא היא לא הסכימה לתת לי מינון גבוה יותר כי זה ממכר היא אמרה רק כשיש כאבים חזקים מתי אני יחזור לתפקוד מלא ?

02/05/2019 | 13:47 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, משך הכאבים תלוי בסיבה שגרמה לכאבים . לפי המחקרים העדכניים ברוב המקרים של כאבי גב הכאב חולף תוך 3 חודשים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב