כאבים באיזור הזרקת ההרדמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

30/03/2019 | 23:25 | מאת: ליאת

שלום, עברתי ניתוח של חצי שעה להסרת גידול מהשד. הניתוח היה בהרדמה כללית. היה קשה למצוא לי וריד להזרקת חומרי ההרדמה ומאוד הכאיבו לי בנסיונות למצוא כזה, לא בדקירה אלא משהו פנימי בגב היד כשהמחט היתה בפנים. כרגע מספר ימים אחרי הניתוח ,נשארתי עם כאבים בגב היד באיזור ההרדמה ונפיחות בכל איזור המפרק. הכאבים לא רק באיזור הנסיונות להחדיר את המחט אלא קרוב לאיפה שהיתה ההרדמה בפועל. התחושה היא של כאב של חבלה, בנגיעה במיוחד בעצם או בשריר. האם זה תקין? למה זה קרה? מה עלי לעשות? תודה רבה.

02/04/2019 | 14:12 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במידה שהיד נראית כרגיל הכאב יעבור עם הזמן ברוב המקרים. אם ישנה בצקת או אודם, יש לפנות לבדיקת רופא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב