דלקת בעצב הפנים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

27/02/2019 | 11:21 | מאת: יניב

שלום רב, לפני כ ארבע ימים ביצעתי פעילות ריצה אינטנסיבית בשעות הבוקר . לאחר כמה שעות הרגשת כאב חד באיזה הרכה השמאלית לפרק של שניה ומופיע לא בתדירות קבועה . בנוסף כשאני מעביר את האצבעות על האיזור יש מעיין כאב ותחושת עצבית שורפת . הלכתי לרופא משפחה והוא אמר שיש לי דלקת בעצב ושהדבר יחלוף כמו שבא ללא טיפול מיוחד. כמה דברים לציון: 1) אין לי שום סימן לפה עקום או עין נפולה 2) יש לי צלצול חלש עמום באוזניים 3) אין שום בעיה. טשטוש בראיה. הכאב החד ממשיך ומגיע מדי פעם , אני לוקח כרגע אדוויל במידה הצורך. האם באמת אין צורך בטיפול תרופתי להעביר את הדלקת ? אם לא אז איזה תרופה אפשר לבקש ? בנוסף האם אפשר להמשיך לרוץ ? תודה רבה.

03/03/2019 | 10:06 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במידה שהכאב לא חולף יש להיבדק על ידי רופא. יתכן שמדובר במחלה שדורשת טיפול ספציפי. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב