מורדם ומונשם ל 9 ימים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

12/01/2019 | 23:26 | מאת: מאי

שלום, אבי עבר ניתוח עקב סתימה בעורק הצוואר במהלך הניתוח עלה חלקיק קטנטן של קריש דם למוחו ופגע באונה השמאלית בנקודה זעירה, הוא הורדם והונשם למשך 9 ימים בטיפול נמרץ עקב סיבוך נוסף של דלקת ריאות. כעת משהתעורר מזה 4 ימים הוא מתנהג בצורה מוזרה בקושי מדבר ומדי פעם נעלם לתוך עצמו עם מבט ריק. האם זו תופעה שתחלוף? הוא עדיין בטיפול נמרץ אך אוכל שותה ונושם עצמאית

13/01/2019 | 08:29 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לפי הדיווח ניתן להבין שהמצב יכול להמשיך ולהשתפר עד רמה שלא ניתן לצפות אותה במהלך שבועות והחודש הראשון וקודם כל תיקבע על פי היקף הנזק המוחי שנגרם. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב