הרדמה. לאחר שבר בצלעות

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

07/01/2019 | 17:08 | מאת: שרה

חמי הורדם והונשם בעקבות שבר בצלעות .כיום שבועיים אחרי. לא התעורר עדיין הרופאים רוצים לבצע פתח נשימה בצוואר .כל המדדים תקינים בוצע סיטי הכל מראה טטב .מה הסיבות שלא מתעורר ומה ההשלכות של הניתוח הקרוב בצוואר.והאם הוא חובה.

07/01/2019 | 17:47 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, קצב התעוררות תלוי בסוג התרופות שהחולה קיבל, תפקוד כבד וכליות וגם במצב המחלה, לרבות, נוכחות של פגיעה מוחית במידה שיש. חולה שזקוק להנשמה ממושכת, מומלץ לבצע בו פיום קנה כדי למנוע סיבוכים של צנרור ממושך של הקנה דרך הפה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב