הרדמה אי ספיקת כליות

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

27/12/2018 | 19:54 | מאת: חן

אבי בן 78 נפל ונחבל בצלעות חמישה שברים עם קונטוזיה כתוצאה מכך הורדם והונשם כשבוע הפסיקו את ההרדמה לפני חמישה ימים והוא מקבל תמיכה נשימתית לאחר חמישה ימים שאין סימני התעוררות ביצעו סיטי לבדיקת אירוע מוחי אין עדות לכך.בנוסף עובר דיאלזיות איך ממשיכים מכאן מתי הוא יתעורר.מה עושים במצב כזה?

02/01/2019 | 08:05 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, תהליך התעוררות לאחר אירועים כמו שתיארת ומתן תרופות הרדמה באופן ממושך, יכול להימשך מספר שבועות, תלוי במשך ההרדמה, סוג התרופות, תפקוד מערכות הגוף, כגון: כליות (יש אי ספיקת כליות) וכבד, ושינויים במוח שהתרחשו בזמן זה.

03/01/2019 | 16:35 | מאת: חן

היום יום עשירי לאחר הורדת חומרי הרדמה בוצע סיטי ראש ונלקח נוזל מעמוד השידרה לבדיקת דלקת במערכת העצבים שני הבדיקות חזרו תקינות אבי אתמול פתח את העיניים ונראה שהוא מגיב במקצת לטענת הרופאים עדיין אין התעוררות מלאה ויש בעיה יתכן פגיעה נוספת שלא בדקו?

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב