הרדמה כללית וסיכון לשבץ מוחי

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

25/10/2018 | 08:50 | מאת: רועי

שלום רב פרופ׳ אידלמן, עברתי 3 ניתוחים פלסטיים (ניתוחי אף) ועוד ניתוח לתיקון בהרדמה אזורית (כל הניתוחים במהלך שנתיים) והיום, שנה לאחר הניתוחים, ולאחר שקראתי באינטרנט שקיימים סיבוכי הרדמה מלאה לטווח רחוק, אני מאוד חושש מלקבל שבץ מוחי בעקבות כל ההרדמות שעברתי. האם החשש מוצדק? האם קיים סיכוי/סיכון ממשי? תודה רבה.

04/11/2018 | 15:09 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ניתוחים בעבר והרדמה לפני שנה לא אמורים להגדיל סיכון להתפתחות שבץ מוחי. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב