כמה זמן לוקח להתעורר מהרדמה?

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

15/08/2018 | 16:33 | מאת: נועה

אבא שלי עם סוכרת חווה עליית סוכר וקשיי נשימה. הובא עם אמבולונס למיון בדרך התעלף, הורדם והונשם במשך שלושה ימים. היה לחץ דם גבוה מאד גם. מצבו השתפר וכל הבדיקות היו תקינות מחובר עדיין למכונת הנשמה מחובר לזונדה, קטטר וכולי. היום יש לו חום ונושם דרך המכונה. אתמול נשם עצמאית כל היום (גם כשהמכונה היתה מחוברת). הפסיקו את ההרדמה לפני יומיים. ציפינו שכבר התעורר ועדיין לא. האם ידועים לך מקרים שאנשים התעוררו במצב תקין אחרי כמה ימים מסיום ההרדמה? תודה רבה!

19/08/2018 | 12:41 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, בהחלט כן. ישנם מקרים שהתעוררות יכולה לקחת יותר מימים ספורים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב