הרדמה כללית השפעה על הבריאות

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

15/06/2018 | 16:10 | מאת: סנדרה

שלום ,בת 48 עקב אבצס פריאנלי עברתי ניתוח בהרדמה כללית שנמשך כחצי שעה . מפני שהכל היה מאוד מהיר ורציתי לסיים לא הלכתי לsecond opinion כדי לברר האם ניתן לבצע את הפרוצדורה בהרדמה מקומית . יום לאחר הניתוח אני מרגישה חלשה ,בלוטות הלימפה נפוחות קצת בחילה עצבנית וכואסת על עצמי שזרמתי יותר מדי מהר עם המלצה של רופא מאוד צעיר ממיון ורופא ממחלקת כירורגיה. האם הרדמה כללית יחסית קצרה יכולה להשפיע לטווח הארוך על בריאות ?תודה רבה

20/06/2018 | 08:07 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, הרדמה כללית קצרה שעברה ללא סיבוכים לא משפיעה על הבריאות לטווח הארוך. ניתוח פתיחת אבצס פריאנאלי לא ניתן לבצע בהרדמה מקומית. בדרך כלל משתמשים בהרדמה כללית או בהרדמה ספינאלית. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב