התעוררות מהרדמה של שבועיים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

06/06/2018 | 20:29 | מאת: שרה

אחותי חודש ושלשה שבועות בטיפול נמרץ...הייתה מורדמת ומונשמת שבועיים בעקבות דלקת לבלב שנסתבכה...לפני שבוע התחילו להעיר אותה...לא יוצרת קשר עדיין...מה טווח הזמן להתעוררות? דואגת...אשמח לתשובתך..תודה🌸

07/06/2018 | 09:24 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לאחר הרדמה/טשטוש ממושכים לצורך הנשמה ולאחר הפסקת מתן תרופות הרדמה, קצה ההתעוררות תלוי במצבה של המטופלת (גיל, תפקוד כבד וכליות וכו') וסוג התרופות שהיא קיבלה. כמו כן, מצב מערכת העצבים המרכזית (מוח). בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב