כאב ראש כמו זרמים חזקים ישר לראש

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

23/04/2018 | 23:48 | מאת: הדס

שבוע טוב... גיל 27 ברקע לחץ דם גבוה כרוני ולא מטופלת בכדורים ומיקרואדנומה בהיפופיזה... יש לי הרבה פעמים כאבי ראש שהם כמו פטישים במצח שאני רגילה אליהם... שלשום בלילה כשאני כבר במיטה היה לי כאב ראש שונה... כמו התקפים של זרמים חזקים... לא יכלתי אפילו לקום לקחת משכך כאבים מרוב כאב. הראש שלי היה כבד ונמשך מטה. הרגשתי שאני גם שולטת מתי הזרם יגיע... כלומר עם עיניים סגורות חזק הוא לא בא וכשפתחתי עיניים זה בא... כאב ראש מפחיד ומאוד חזק... אתמול בשעות היום גם כאב ראש זרמים אבל תפקדתי בעבודה רגיל למרות. בערב הגעתי הביתה מפורקת עם כאבי פטישים עצומים. האם כאבי ראש כאלה נשמעים מיגרנה רגילה? איך אני יודעת מתי לפנות לרופא בגלל כאבי ראש ומתי אני סתם נודניקית וזה רק מיגרנה או לחץ דם? אני לא רוצה להיות נודניקית... תודה

24/04/2018 | 11:44 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, בנוכחות לחץ דם גבוה, כל שינוי באופי כאבי ראש או כאבי ראש חזקים, דורשים בדיקת רופא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב