משככי כאביים זאלדיאר וטרמדקס.נייב השילוב די עוזר לי

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

18/04/2018 | 17:45 | מאת: ירון

אני סובל מאוד מכאבי גב ורגלים עברתי פציעה בעמוד שידרה ובעקבות זאת ניתוחי קיבוע והשטלת כלובים..ובהמשך השטלת קוצב שידרתי עכשיו אני צורך גם תרופות טרמדקס התחלתי אם זה לפני כ חודשיים בנוסף לזלדיאר אני לוקח כ 120 טיפות ביום פלוס 2 כדורי זאלדיאר ביום הבעיה שלי שהכאבים נחלשים ואני רוצה להפסיק תתרופות לגמרי צמרמורות דיכאון לחצים זה תופעה שנמשכת כ 4 עד 5 ימים ולצערי לאחר כ שבועים שוב חוזרים הכאבים לתקופה של כמה חודשים ושוב חזרה לתרופות והפעלת קוצב .. מה אני יכול לעשות בשביל לא להרגיש כול איזה 3 חודשים שהכאב יורד לרמה נסבלת ואני מפסיק תתרופות לזמן מה ... ניתוח נוסף לא בה בחשבון אחוזי הצלחה נמוכים ומה גם שהרופא אומר שזה הרע במעוטו

שלום רב, הפסקה פתאומית של זלדיאר וטרמדקס גורמת לתופעות שציינת. יש צורך להפסיק בהדרגה ובאיטיות על פי המלצת הרופא המטפל בך. ממליצה לפנות לרופא שמטפל בכאב כדי לעשות גמילה איטית מתרופות וממשככי כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב